info@rezervacija.me     067 005 002 (viber)   Hercegovacka 92

Prijava

Prijavite se na vaš nalog

Korisničko ime *
Šifra *
Zapamti
Prijavi se koristeći:
  • google

1. Korak

Ušli ste na sajt rezervacija.me. Na naslovnoj strani nalazi se spisak aktuelnih događaja. U gornjem desnom uglu nalaze se linkovi za prijavljivanje i registraciju korisnika koji žele da izvrše rezervaciju i kupovinu ulaznica.

2. Registracija

Na sajt se možete registrovati putem forme do koje se dolazi klikom na dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu ili linkom iz menija u donjem dijelu sajta. Vodite racuna da koristite ispravne podatke. Kada izvršite registraciju dobićete mail sa potvrdnim linkom, kako bi ste verifikovali svoju email adresu i time vaš nalog postaje aktivan.

3. Prijava na sajt

Na sajt se možete prijaviti nalogom koji ste kreirali putem registracije ili sa google nalogom (klikom na google logo)

4. Prijavljeni ste na sajt i birate događaj

Kada se prijavite na sajt u gornjem uglu vidjećete pozdravnu poruku. Klikom na ovo dugme omogućavate odjavljivanje sa sajta ukoliko to želite. Sada možete početi proces rezervacije i kupovine karata klikom na događaj (slika ili naslov)

5. Stranica sa opisom o događaju

Na ovoj stranici imate detaljan opis događaja sa detaljima vezenim za raspoloživost mijesta. Ovdje u donjem lijevom uglu unosite broj mijesta koje želite da kupite. U desnom uglu imate link za nastavak "Rezerviši sada".

6. Biranje sektora gdje želite mjesta

Na ovoj stranici imate mogućnost da izaberete sektor u kojem želite da rezervišete mjesta. 

7. Biranje mjesta

Na ovoj stranici imate mogućnost da izaberete sektor u kojem zelite da rezervišete mjesta.  

8. Unos kontakt podataka osobe koja preuzima ulaznice i potvrda rezervacije

Na istoj stranici gdje ste izabrali pozicije, unosite podatke o osobi koja preuzima ulaznice. Nakon toga kliknite da potvrdite rezervaciju u donjem desnom uglu. Sistem će Vas odbiti da potvrdite ako ste zaboravili da unesete neko od potrebnih polja za kontakt. Nakon potvrde rezervacije na mail Vam stiže obavještenje sa linkom preko kojeg možete pristupiti rezervaciji. 

8.1.  Izgled dobijenog emaila


9. Vaša korpa

U ovom koraku možete da nastavite sa poručivanjem ili da izaberete da platite postojeće rezervacije.

10. CKB plaćanje

Ispunite podatke o kartici sa koje plaćate.

11. Potvrda plaćanja

Ako ste dobro unijeli sve podatke i plaćanje je uspjelo, dobićete stranicu koja to potvrđuje.- Ukoliko ste dobro unijeli sve podatke i plaćanje je uspjelo bićete preusmjereni na stranicu koja to potvrđuje.

12. Provjera statusa rezervacije

Na stranici kojoj se pristupa preko linka u zaglavlju sajta "Vaše rezervacije", možete pristupiti svim rezervacijama i upravljati njima.